fbpx

Opret ApS

kr. 1.495,-

Opret dit ApS i samarbejde med Kevlaw

Vi er langt fra de dyreste på markedet, men vi er heller ikke de billigste. Det ønsker vi heller ikke at være. Til gengæld kan du også forvente mere af os. Vi er dygtige til det vi laver, og vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har assisteret med stiftelsen af mere end 100 selskaber, og vi er stolte af at have sendt hver og et godt fra start.

Når dit selskab er stiftet, registreret og klar til brug, så kan vi desuden hjælpe dig med momsregistrering, registrering af arbejdsgiverforpligtelser, registrering af import og eksport, udarbejdelse af ejeraftale og meget andet.

Vi guider dig igennem hele forløbet og klæder dig på, så du kan komme hurtigt og smertefrit fra start.

Vidste du, at du kan spare op til 50% hvis du bruger en skattejurist i stedet for en skatteadvokat? Læs her mere om hvorfor, og hvad Kevlaw kan gøre for dig

Sådan stifter vi dit selskab - fra start til slut

  1. Udfyld vores onlineformular – det tager ca. 15 min.
  2. Når du har udfyldt formularen, vil du blive ringet op af os. Her vil vi sammen gennemgå dine oplysninger, samt afklare om der er særlige forhold, som vi skal tage stilling til i forbindelse med din stiftelse.
  3. Vi udarbejder herefter selskabets stiftelsesdokument og vedtægter – dokumenterne fremsendes til din underskrift.
  4. Når dokumenterne er underskrevet og sendt retur til os, så påbegynder vi registreringen af selskabet hos Erhvervsstyrelsen.
  5. Du vil i forbindelse med registreringen af selskabet blive bedt om at overføre selskabets kapital til vores advokats klientkonto.
  6. Advokaten godkender kapitalen, og vi færdiggøre registreringen af selskabet.
  7. Selskabet modtager sit CVR nr. – dette tager typisk under 24 timer.
  8. Selskabskapitalen overføres til selskabets bankkonto.

Hvad du måske allerede ved eller ikke ved om ApS

Som ejer hæfter du ikke for selskabets gæld

En fordel ved at drive virksomhed gennem et ApS er, at man som ejer af selskabet kun hæfter for den kapital man har indskudt i selskabet. Det vil sige, at selskabets kreditorer ikke kan komme efter dine personlige værdier og aktiver, hvis selskabet pludselig skulle være ude af stand til at betale sine regninger.

Selskabet skal have en kapital på mindst 40.000 kr., som skal stå til rådighed for selskabet allerede i forbindelse med stiftelsen

Et ApS kan stiftes med en kapital på mindst 40.000 kr. Det vil sige, at du sagtens kan vælge at indskyde mere end 40.000 kr. i selskabets kapital, hvis der er behov for det. Kapitalkravet kan imødekommes ved at indskyde kontanter, eller andre værdier, som eksempelvis en bil eller en maskine. Hvis du ønsker at indskyde andre værdier end kontanter, så skal disse i første omgang vurderes af en revisor.

Når selskabet er stiftet, så skal det registreres i Erhvervsstyrelsens system

Selskabet er stiftet så snart stiftelsesdokumentet er underskrevet af stifteren eller stifterne. Stiftelsen af selskabet skal registreres i Erhvervsstyrelsens system inden for 2 uger efter underskrivelsen af stiftelsesdokumentet. Ellers kan registrering ikke finde sted. Du kan læse mere om kravet til registering af selskabet på Erhvervstyrelsens hjemme side ved at trykke her.

Kapitalen i selskabet skal godkendes af en bank, advokat eller en revisor

Før selskabet kan registreres i Erhvervsstyrelsens system, så skal kapitalens tilstedeværelse godkendes/bekræftes af en bank, advokat eller en registreret revisor.

Hvis du indskyder andre værdier end kontanter, så skal der ved registreringen i Erhvervsstyrelsens system vedhæftes en vurderingsberetning fra en revisor med angivelse af disses kontante værdi.

Et ApS skal føre regnskab og indberette sit årsregnskab digitalt til Erhvervsstyrelsen, hvorefter det offentliggøres i CVR registret

Som beskrevet ovenfor, så hæfter ejerne af et ApS alene for det indskud de har indskudt i selskabskapitalen. Derfor er der behov for højere grad af transparens omkring et selskab, så interessenter får bedre mulighed for se ind i selskabets økonomi via årsrapporten og vurdere risikoen, før de indgår samarbejde.

Skatterådgiver
Thomas Damsgaard

Erhvervsjurist

Tlf: 53871070

Email: td@kevlaw.dk

Opret ApS

Gør det selv

kr. 495,-