Bindende svar fra SKAT

Visse handlinger kan give anledning til skatteretlige tvivlspørgsmål. Der er ingen situationer som er ens, og det kan derfor være svært på forhånd, at forudsige om en given handling vil medføre skattepligt eller ej.

Du kan i den forbindelse spørge Skattestyrelsen (SKAT) og få et bindende svar, hvis du er i tvivl om, hvad en handling vil betyde for dig eller din virksomhed. Et bindende svar fra Skattestyrelsen er din dokumentation for, hvad en handling vil betyde for dig eller din virksomheds betaling af skat, moms eller afgifter. Et bindende svar fra Skattestyrelsen er som udgangspunkt bindende for Skattestyrelsen i 5 år.

Hvis du skal have et svar, som du kan bruge til noget, så er det vigtigt, at du spørger rigtigt. Et bindende svar fra Skattestyrelsen er ubrugeligt, hvis dit spørgsmål ikke tager højde for din faktiske situation.

Jeg kan være behjælpelig med at formulere dit spørgsmål, så dit svar fra Skattestyrelsen kan bruges til noget. Jeg vil til spørgsmålet, samtidig tilføje en udførlig juridisk argumentation for, hvorfor svaret bør få et ønsket udfald. Du kan læse mere om at indhente et bindende svar på skat.dk.

Thomas Damsgaard

Skattejurist

 

Tlf: +45 53 87 10 70

Kontakt mig nu
Jeg tilbyder også ekspertise indenfor…

Assistance i skattesager

Læs mere her

Skatterådgivning

Læs mere her

Jeg tilbyder altid en gratis vurdering af din sag. Du er derfor velkommen til at kontakte mig i forbindelse med en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig

Thomas Damsgaard
Skal vi tage en snak?