fbpx

Skal du bruge en Skatteadvokat eller en skattejurist?

Vidste du, at du kan spare op til 50% hvis du bruger en skattejurist i stedet for en skatteadvokat? Læs her mere om hvorfor, og hvad Kevlaw kan gøre for dig.

Hvilken type rådgiver bør du vælge? En skatteadvokat eller en skattejurist?

Svaret afhænger først og fremmest af, hvilken type opgave du søger løst. I forbindelse med en skattesag, så er det dog helt afgørende, hvor henne i forløbet du befinder dig i sagen. Hvis du vil indbringe en afgørelse fra Landsskatteretten eller et skatteankenævn for byretten, så skal du bruge en skatteadvokat. Advokater er de eneste, som har beføjelse til at føre sager ved landets domstole. Hvis du derimod vil klage over en afgørelse fra Skattestyrelsen, så kan du med god grund vælge, at gøre brug af en skattejurist.

En skattejurist koster ofte langt mindre end en skatteadvokat

Og hvorfor gør skattejuristen så det? De fleste skatteadvokater foretrækker, at beskæftige sig med skattesager, som skal indbringes for en domstol. Det er måske også meget naturligt. Domstolene er deres hjemmebane. Men som oplyst ovenfor, så er skatteadvokater også de eneste, som kan føre skattesager ved landets domstole. Det betyder, at de i sådanne sager ikke behøver, at konkurrere med skatterådgivere, som ikke er advokat. Det betyder endvidere, at de selv kan sætte standarten for den pris det koster, at gøre brug af deres rådgivning.

Man kan herefter spørge sig selv om følgende: Hvorfor skulle skatteadvokater sælge en time for 1.800 kr., i en skattesag, som skal behandles i Skatteankestyrelsen? De kan jo givet vis sælge den selv samme time for 3.000 kr. i en skattesag, som skal indbringes for en domstol. I sager som skal føres ved Skatteankestyrelsen, har Skatteadvokater altså ikke noget incitament til at sænke deres pris og indrette sig efter, hvad andre skatterådgivere koster. Dette kan være én af årsagerne til, at en skatteadvokat koster mere end en skattejurist.

Rådgivning hos Kevlaw

Skal du bruge hjælp til en skattesag? Jeg er ikke advokat, men derimod skattejurist. Du kan derfor gøre brug af min rådgivning med alle de fordele, som det indebærer. Jeg er specialist i skattesager, og håndterer hele forløbet heri, fra de bliver behandlet i Skatteankestyrelsen, og indtil der foreligger endelig afgørelse hos enten Skatteankenævn, Motorankenævn, Vurderingsankenævn eller Landsskatteretten. Vil du have en gratis og uforpligtende vurdering af din sag? Så kan du kontakte mig på tlf. 53871070. Du kan også kontakte mig på email: td@kevlaw.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen her. Så vil jeg vende tilbage til dig så hurtigt jeg kan og indenfor 24 timer.

Skatterådgiver
Thomas Damsgaard

Skattejurist

Tlf: +45 53871070

Email: Td@kevlaw.dk

Få en gratis vurdering af din sag. Du kan altid kontakte mig helt uforpligtende. Jeg vender tilbage til dig indenfor 24 timer.